پنج‌شنبه, 30 فروردين 1403
     ۱۳۹۹/۰۳/۳۰
پیام تبریك ریاست محترم دانشكده به مناسبت روز بسیج اساتید

تربیت جوان انقلابی یکی از وظایف اساتید دانشگاه است.

مقام معظم رهبری

بسیج حلقه اتصال و متحدکننده مردم و اقشار مختلف جامعه با دیدگاه ها و ذائقه های گوناگون است و آنچنان تفکر بسیجی جای خود را در جغرافیای سرزمینی و خارج از وسعت ایران اسلامی با ویژگی مردمی بودن و خدمات خالصانه و دور از بوروکراسی باز کرده که این همه، برجستگی و نقش آفرینی خاص به مجموعه بسیجیان داده و می دهد. در منحنی رفتار و سیمای عاشقان و دلباختگان مدرسه عشق که هر ناممکنی را ممکن کرده اند، بی شناسنامه، بی ادعا و آنهایی که در اوج قرار گرفته اند، چه زیبا خود را ندیده! و هنگامه ها را همچنان ازطلوع پیروزی بهمن۵۷ تا به امروزآفریده ومی آفرینند اهمیت بسیج اساتید به این دلیل اثربخش تر است که با مخاطب خویش در کلاس درس همراه و در وسعت گروه سرزمینی به عمق جان و روان گیرندگان پیامش نفوذ کرده و هم آغوش می شود و راه یافتگان جوان و نوجوان به مدرسه عشق را آنچنان سیراب می سازد که وحدت ملی و انسجام اسلامی را نه به عنوان یک هدف و صرفاً در یک سال خاص بلکه همواره به عنوان سفر و در اندیشه کیفیت بخشی و رسالت انسان مسئولیت پذیر با دقت و ظرافتی خاص تا آنجایی که مسلمانی را به اوج برساند .

اینجانب فرارسیدن روزبسیج اساتیدرابه اساتیدارجمنددانشگاه صنعت نفت ودانشکده نفت آبادان تبریک وتهنیت عرض نموده وموفقیت روزافزون همگان رادرپرتومنویات رهبرمعظم انقلاب ازدرگاه خداوند منان مسئلت دارم .

رئیس دانشکده نفت آبادان