• EN
  • تاريخ :
     ۱۳۹۹/۱۰/۱۴
selectedimage
حضور هیات ورزشهای همگانی در مزار شهدای گمنام به مناسبت سالروز شهادت سردار سلیمانی

با عنایت به اطلاعیه ی صادره در خصوص دعوت از روسا و سرپرست تان محترم هیات های ورزش همگانی شهرستان های آبادان و خرمشهر و همچنین کمیته های تابعه در هیات های دو شهر مذکور و همچنین هیات منطقه ی آزاد اروند؛روز شنبه 99/10/13 و همزمان با یکمین سالگرد شهادت سرباز دلاور و غیور وطن؛شهید حاج قاسم سلیمانی؛و پاسداشت یاد آن قهرمان و مردِ میدان نبرد با خصم زبون؛عزیزان همکار در هیات های ورزش همگانی با حضور گرم خود در مبداء این پیاده روی و حرکت به سوی مزار زائر نواز شهدای مظلوم و گمنام آرمیده در دانشکده ی شهید تندگویان(نفت) آبادان و قرائت فاتحه با آن عزیز سفر کرده و یاران همراهش و دو شهید گمنام؛ تجدید عهد نمودند.

در این مراسم که یک ساعت به طول انجامید مسئولین محترم هیات های شهرستان های آبادان و خرمشهر به همراه دبیر هیات منطقه و تعدادی از روسای محترم کمیته های تحت مدیریت هیات منطقه و شهرستان های یاد شده حضور داشتند و در مدخل دانشکده و جوار مقبره ی شهیدان گمنام؛ مورد استقبال جناب آقای دکتر متوسل ریاست محترم دانشکده قرار گرفتند که ایشان نیز با ایراد سخنرانی؛و پس از خیر مقدم به حاضرین و گرامیداشت یاد سپهبد شهید زنده یاد حاج قاسم سلیمانی؛ به تبیین نقش راهبردی و تاثیر گذار این شهید مقاومت در مبارزات حق طلبانه ی مردم منطقه پرداخت.

دیگران سخنرانان این جمع؛دبیر هیات منطقه و رئیس محترم هیات شهرستان خرمشهر بودند که در سخنانی به تمجید از شخصیت والای شهید سلیمانی پرداختند و برای آمرزش روح بلند ایشان دعا نمودند.لازم به ذکر است چند تن از کارکنان محترم دانشکده ی مذکور؛ ابواب جمعی هیات ورزش های همگانی را در این حرکت فرهنگی معنوی مشایعت و همراهی کردند.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

6.1.8.0