جمعه, 31 فروردين 1403
     ۱۳۹۷/۰۲/۲۳
آقای پویا توكلی نفر اول بخش پژوهشی دومین المپیاد علمی – پژوهشی مهندسی نفت كشور (اویلمپیك)
دومين المپياد علمي – پژوهشي مهندسي نفت كشور (اويلمپيك) با همكاري و حمايت ۱۶ شركت، نهاد و دانشگاه، در تاريخ ۲۰ ارديبهشت ماه ۱۳۹۷....

دومين المپياد علمي پژوهشي مهندسي نفت كشور (اويلمپيك) با همكاري و حمايت ۱۶ شركت، نهاد و دانشگاه، در تاريخ ۲۰ ارديبهشت ماه ۱۳۹۷ به ميزباني دانشگاه صنعتي شريف برگزار شد. اين دوره از المپياد در دو بخش علمي و پژوهشي برگزار گرديد كه در بخش علمي آن بالغ بر ۵۰ گروه دونفره (۱۰۰ نفر) دانشجويي از ۱۴ دانشگاه كشور و نيز در بخش پژوهشي  ۴۷ گروه ايده برداز از ۲۴ شركت، دانشگاه و موسسه حضور داشتند.

آقاي پويا توكلي دانشجوي كارشناسي ارشد دانشكده نفت آبادان در چالش ازدياد برداشت از مخازن بنگستان اين المپياد بعنوان نفر اول بخش پژوهشي برگزيده شدند.