جمعه, 31 فروردين 1403
     ۱۳۹۷/۰۷/۱۱
نشست مشترك معاون پژوهشی دانشكده نفت آبادان با مدیر پروژه های شركت توسعه سازه های دریایی(تسدید) و دبیر اتاق بازرگانی خرمشهر
نشست مشترک معاون پژوهشی دانشکده نفت آبادان با مدیر پروژه های شرکت توسعه سازه های دریایی(تسدید) و دبیر اتاق بازرگانی خرمشهر

نشست مشترک معاون پژوهشی دانشکده نفت آبادان جناب آقای دکتر دانایی با  مهندس مولیات مدیر پروژه های شرکت توسعه سازه های دریایی و دکتر ثابتی دبیر اتاق بازرگانی خرمشهر صبح روز چهارشنبه در مورخ 11مهر 97 در محل دانشکده نفت آبادان برگزار شد. در ابتدای این نشست دکتر ایمان دانایی ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان محترم و هیئت همراه، بر اصالت و قدمت علمی و فرهنگی دانشگاه صنعت نفت در کشور تاکید کرد و اظهار داشت که این دانشگاه از آغاز تاسیس تاکنون همواره در کنار مجموعه صنعت نفت ایران بوده است. همچنین مهندس مولیات مدیر پروژه های ساخت سازه های دریایی  اهمیت عملکرد دانشگاه و تاثیر آن بر فضای کسب و کار دانش آموختگان را ضروری دانست و از پذیرش حضور مستمر دانشجویان دانشگاه صنعت نفت در چارچوب دوره های کارآموزی حین تحصیل در آن شرکت استقبال نمود، در پایان این نشست مشترک، طرفین بر لزوم تربیت نیروهای مهارتی تاکید ویژه ای داشتند که پیش نیاز آن  را  در ارتباط مستحکم فی مابین دانشگاه و صنعت قلمداد کردند. شایان ذکر است دکتر ثابتی دبیر اتاق بازرگانی خرمشهر از دیگر سخنرانان این نشست بود که پس از بازدید از مجتمع آزمایشگاهی شهیدشهریاری از استفاده تجهیزات آزمایشگاهی و تحقیقاتی ساخت داخل  موجود در دانشکده نفت آبادان تمجید کرد. همچنین ایشان به نمایندگی از اتاق بازرگانی، در راستای توسعه علمی و پژوهشی این دانشکده قول همکاری و مساعدت دادند.

نویسنده گزارش: مسعود صیادپیشه، کارشناس پژوهشی و ارتباط با صنعت