چهارشنبه, 5 ارديبهشت 1403
     ۱۳۹۷/۰۹/۰۷
بازدید دانشجویان دانشكده نفت آبادان از دهمین نمایشگاه صنعت نفت استان خوزستان

بازدید دانشجویان دانشکده نفت آبادان از دهمین نمایشگاه صنعت نفت استان خوزستان

دهمین نمایشگاه صنعت نفت استان خوزستان با تکیه بر توانمندی های داخلی در مورخ یکم آذر در شهرستان اهواز افتتاح شد. دانشجویان دانشکده نفت آبادان در رشته های مختلف علمی در دومین روز برگزاری این نمایشگاه حضور بهم رسانیده و ضمن بازدید میدانی از غرفه های شرکت های مختلف اعم از شرکت ملی حفاری ایران، مناطق نفتخیز جنوب و دیگر شرکتهای پاین دستی و بالادستی صنعت نفت و گاز کشور، در کنفرانس مدیریت دارایی های فیزیکی شرکت ایکو که در محل آن نمایشگاه برگزار شده بود شرکت کردند. در این اردوی یک روزه که با حضور تعداد زیادی از دانشجویان و علاقه مندان رشته های مهندسی نفت، شیمی، بازرسی فنی  و مکانیک  انجام شد، کارشناس ارتباط با صنعت دانشکده به نمایندگی از معاونت پژوهشی دانشجویان را همراهی می کرد.