شنبه, 8 ارديبهشت 1403
پیام تبریك ریاست دانشكده نفت آبادان به مناسبت هفته بسیج

سازماندهی بسیج، یکی از نوآوری‌های امام بزرگوار بود

((مقام معظم رهبري))

اسلام، دینی جهانی است که در مکان یا زمانی خاص محدود نمی­شود. دینی که نوید آزادی، اخلاق و سعادت را برای تمامی انسان­ها به ارمغان آورده است. دوراندیشی امام خمینی رحمه­الله نیز برآمده از همین باورهای دینی است و فریاد رسای آزادی خواهی او همچنان در گوش تاریخ طنین انداز است. ندایی که مستضعفان عالم را به یک­پارچگی فرا می­خواند و بسیج را بهترین الگو برای آنان می­داند. بسیج در تفکر حضرت امام رحمه­الله ، بهترین محور وحدت ملت­های مظلوم است. ایشان می­فرماید: هان ای ملت­های جهان که مستضعفید! از جای برخیزید و حق خود را بستانید و از عربده­های قدرتمندان نهراسید که خداوند با شماست و زمین، ارث شماست. وعده خداوند متعال، تخلف ناپذیر است. من امیدوارم که این بسیج عمومی اسلامی، الگو برای تمام مستضعفین جهان و ملت­های مسلمان عالم باشد.

اینجانب ضمن درود به روان پاک شهداء، آغاز هفته بسیج را به همه مردم عزیز بخصوص جوانان پاک نهاد ودانشجویان بسیجی، اساتید ارجمند و پرسنل پرتلاش دانشگاه صنعت نفت و دانشکده نفت آبادان تبریک عرض می­نمایم.

رئیس دانشکده نفت آبادان