سه‌شنبه, 4 ارديبهشت 1403
     ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
پیام ریاست محترم دانشكده در خصوص روز قدس

بیت المقدس از چند جهت برای مسلمانان دارای اهمیت است: نخست آنکه اولین قبله مسلمین جهان، اولین خاک ریز مبارزه با بزرگ ترین دشمن اسلام و مهم ترین عامل وحدت میان مسلمانان سراسر دنیا است.

این اهمیت فوق العاده باعث شده است بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره)، جمعه آخر ماه مبارک رمضان را روز جهانی قدس بنامد، تا در این روز اهمیت بیت المقدس، جلوه گر و فریاد مبارزه با ظالم و دفاع از مظلوم، در سراسر جهان طنین انداز شود.

تنها راه از بین بردن ظلم یا جلوگیری از پیشروی آن، مبارزه است و انتفاضه فلسطین، یکی از همین مبارزه هاست که تا به حال باعث شده است رژیم صهیونیستی به هدف نهایی خود نرسد؛ که اگر چنین می شد، دیگر فلسطینی وجود نداشت.
همزمان با امت بیداردل ایران اسلامی ولبیک به ندای رهبری درآخرین جمعه ماه مبارک رمضان در راهپیمایی روزجهانی قدس شرکت نموده وحمایت خودرا از ملت مظلوم فلسطین اعلام میداریم.

رییس دانشکده نفت آبادان